Wednesday, August 11, 2010

30 minit di perpustakaan ~

setelah selama lebih 3 semester tak jejak kaki
ke perpustakaan.. hari ini kami jejak gak..

macam biasa lah.. kalau dah masuk library ni
semangat nak study lain sikit.. mulalah
berkobar-kobar nak bawak semua nota..
buku-buku.. dan kalau boleh nak bawak sekali
beg masuk dalam library.. nasib baik tak boleh..
haha..

tapi sayangnya..
tak sampai 1o minit mata sudah mencemburui
kami..
rasa mengantuk yang sangat-sangat lah..
suasana library yang tak berapa sejuk..
panas-panas buat kami terasa bertambah mengantuk!

sudah-sudahnya..


tewas gak budak 2 ekor ni.. memang tak boleh
kata apa lah.. hahah


aku? masih terkebil-kebil menahan mata..
adeh... kalau lah dapat katil time nih.. huhu

1 comment:

~~dieylah~~ said...

cam sama je style org tido kt library..ish3.. :DD