Tuesday, July 13, 2010

saye blogging sbb saye yang mmg suke blogging ok!

huh... **sighhh..
nak cite pasal belog neh..

akher2 ramai yg tanye..
asal entry2 aku da laen.. xmacam dulu..
haha.. sebenarnye aku paham ape maksud
diowg tuh.. sbb aku mmg sengaje ubah style
belog neh..

kalo ade sape2 pasan.. especially kawan2 yg
da lame follow aku.. salunye aku gune belog
neh nak luahkan perasaan..
salunye kalo belog yang feeling2 lebey semacam
tu memang betol la belog aku..
sampai penah jadik satu kes dalam life aku
disebabkan gaye penulisan aku yang tersangat la
jujur.. dan tak pikir perasaan orang2 kat sekeliling
aku.. dan sejak tu aku memang menyesal..

sejak tu.. aku start post entry2 lawak.. isu2 hot..
entry2 yang berbaur lucah nak tarik perhatian
korang.. dengan harapan korang akan ubah
pendangan kowang kat penulis belog neh..

tapi secara jujurnye.. aku jadi hilang minat nk
berblogging.. kadang2 aku rase macam aku
neh sorang yang fake.. berselindung di sebalik
entry2 yang memang leh wat orang ketawe..
tapi aku sendiri yang rase tak puas..

setelah bape lame aku menyepi.. dan berpkir
pasal hal neh.. last2 aku teringat plak kat title
belog neh.. THE JOURNEY ON DISCOVERY
OF ROMANTIC DREAMS.. aku tak penah
ubah title belog neh..
so automatically, this blog is about my journey.
kalo bole aku nak rakamkan sume yang aku
alami, rasai, nikmati kat sini..

so atleast.. suatu ari nanti.. mane taw.. anak2
cucu aku leh kenali siapa aku dengan entry2
yang da post kat belog neh.. aku sedar .. aku
blogging bukan sebab orang.. tapi sebab aku
sendiri suke.. dan aku bole tulis ape yang aku
suke...

oke.. tu je nak cakap..

1 comment:

farah najwa said...

bgs! aku suke blog yg jujur.xyah la bt lawak tuh. bc crita, experience n pendapat lg bes.