Thursday, March 25, 2010

100 roses kepada si penyedap hati~

kadang-kadang..

salu terase ari-ari berlalu same je.. berulang-ulang shingge sampai ke satu titik untuk kte berulang kembali.. sehingge kte pon x perasan bahwe mase da tinggalkan kte jaoh.. dan mengheret kte pada satu titik yg selame ini kte rase maseh jaoh dan sebenarnye ia semakin dekat. ntah ble kte baru nk sedar.. hurm~

ari neh..




bgun pagi.. oh tidakk.. agak tengahari sbnarnye di situ.... ape kelas?? langsong xde.. menyebabkan aku terase pembuangan mase yg sgt2 byk berlaku.. x tido ptg.. erkk agak relevan la di situ.. sbb bgon pon da agak ptg.. haih.. aku mengeloh lagi di situ..



sensitif... ya, saya mmg terasa..

yes.. aku memang dilahirkan sbg sowg yg sgt sensitif.. dan aku sangat sedar akan kelemahan itu.. dan sedikit demi sedikit telah ku bina tembok bagi menahan badai sifat semulajadi ku itu dari bergelora.. tapi kadang2.. certain words.. certain actions.. leh merobohkan tembok tersebot dgn begitu mudahnye.. sbenarnye bukan tidak paham tp anda mmg tidak mahu paham sebenarnya..
tapi ape yg bole saya buat? itu hak anda.. saya hanya mampu berdiam.. just wish what u had wish ok~














100 roses kepada si penyedap hati~



dalam ramai2.. aku sgt bertuah kerna ade je yg menjadi penyedap hati time2 aku terase sgt2 rapoh.. dan mereka2 ini lah yg kadang kala menjadi wat aku jadi happy balek.. x de la nk over2 sgt.. tp just show their little concerns about me is enough to make me smile for the whole day..
and the more interesting some of them are they who we not expected.. somehow, i just very lucky to have this angels surround me~






satu bende yg aku realize dari dulu smpi skang.. x byk mende pon yg kte leh harapkan untuk jadi seperti yg kte harapkan dalam hidup neh... owg kate hidup macam roda.. mungkin betol.. tapi, sape tahu.. till then~


4 comments:

aZizoL said...

hakikatnya ape yg kita harapkan xslalunya kita dpt...tp kita dpt apa yg kita perlukan..

nas aliff said...

erm..
nice point of view..
kdg2 ape yg kte perlukan tu pon da cukop walapon x seperti yg kte harapkan..

~iceq~ said...

aku pn senanyer snsitif gak..tp sbb aku salu wat bodo ape org buat kt aku,org xnmpk kesensitifan tersebut..membuatkan aku sering makan hati..huhu~~
tp xpe,by time aku dah leh kawal sensitif tersebut..XD
harap kamu pn begitu ye cik nasrul..

pesona3f said...

nas, aper yg ko ngarut nier... ~~