Thursday, June 11, 2009

~when together, we remember~

my WISH..

Post2 yang aku baru publish neh maybe the last post i publish before we end this break.. pasni aku maybe xde lagi post2 baru sampai la bukak sem baru.. sebenarnye aku da wat post neh awal lagi sebelum aku publish neh.. so, disini aku nak say cogratulation kepade sesiape yang dapat result best..yang x bape ok tu.. jangan sedih2 ye.. dun give, try next time..maybe this advise also get to me.. i dunno..hope not la..hehehe ..kepada dak2 first year yg bru masuk tu.. welcome my junior!!. just believe that you guys will have a wonderful time dis year.. wat eva happen, good or bad time..just enjoy the moment. trust us.. ktowg penah mengalami nye..hehehe.. korg2 sume lak...WELCOME SWEET COLLEGE!!..kwn2 FORENSIC..bubye.. c u next time k.. will mish u guys~

p/s: Kepade yg nak join SILAT GAYONG tu,, silakan lah men joinkan diri anda.. Mane taw anda merupakan srikanda dan srikandi yang bakal mengembalikan kegemilangan seni melayu kita dari hilang di dunia ini.. ganti aku, aku nak bersara..hahaha..

5 comments:

little izni said...

kwn2 forensic tu termasuk ak x??
haha..=p

btw,nice to know u guys~EVH..
even kejap jerk..
da bg memories yg sweet tuk kitorang..thnx~heee

c ya 3rd year t
insyaAllah~~

cambesje said...

termasuk aku jgk~~
bubey nas..

nasevh said...

hehe..
mestila..
x kesah la..
yg pntg.. when we have each
other every memories will remain 4 eva.
include la kngn duk depan tasek ttwgse after men pmaenan tadisional tym 4kl aritu..
hahaha

little izni said...

haha..btul2 nas
ak pon suke tyme tu
cm tenang je kan..=)

eh..ak da kat bangi ni..
huhu~
dunia baruku..
xtau la cmne ni..
doa2 kan la ok je ek
coz blok ak ni terperuk gak..
huu~

nasevh said...

hehehe..
tenang la sgt kn..seb bek kte x mati kne makan ngan buaye dlm tasek tu kn..

duk kbh kn..
xpe la.. taon dpn jd warge ktsn lg..
kami sentiase mengalu2kan kehadiran warga forensic batch kowg di kolej neh..
ayat bajet pengetue je kn~ahaha