Thursday, May 28, 2009

need ur view~

panjang ke pendek?

ait~ halakan minda anda pada haluan yg betul k.. jgn nk pk bukan2 lak.. ak mksud kn ENTRY or POSTING..

sbnrnye, ak da lme nk tanye korunk.. xkesah la followers ak ke, ataupon sesape yg suke membace2 blog.. korunk prefer yg mne? entry yg panjang berjela3 ke yg pendek and simple..and kenape?

sbb nye, yela kdg2 tym ak nk wat post bru ak salu berjage3 x wat post yg panjang sgt3..( padahal cam berjela2 je sume post ak kn)..hehe.. kalo korunk taw sbnrnye ak nk wat lagi pnjg dr tu.. kalo leh ak cite se"detail"nye.. kalo leh nk bia korunk yg bce tuh leh imagine cite2 ak tu.. so xde la misunderstand kt situ..

tp, ble ak follow blog2 len.. sejujurnye, ak lbey prefer post yg pendek and simple.. lg2 tym mase online nga terhad cam neh.. kekadang ak bce gak post yg pnjg2 tu kalo cite dye best, menarik or depend kpd sape tuan punye blog tu..yg x best nye bce post yg pendek neh ialah cam xde kesan je.. salu story yg dibawa simple and ringan.. kalo leh nk dapat sesuatu la kn ble kte bce blog tu kn..cam meng"inspire"kn kte ke.. pape je la..haha..tp tu pendapat ak la.. blog ak sendiri pon ak rse lbey mnunjukkan side ak yg agak salu dirundung "ribut kemarau"..hahaha..

4 comments:

fairuz said...

aq ske bace blog org tu mostly sbb cerita dia..kalau menarik, mmg aq sanggup bace biarpu berjela2..but jgnlh everytime nak bercerita, mesti la ade iklan sket ke..mcm idiom ke atau vocabs of the day ke?
but gmbar tells everything.. pple will only have to look, not read but then it'll be pointless to have a blog..heheh.

icah89 said...

sy sokong cik fairuz..
and honestly,sy tergolong dlm orang yang gemar type entry pjg2..
huhu..
tp kadang2 tu kita xnk pon type byk2 cuma kdg2 tu seronok sgt sampai x sedar..huhu..

farah najwa said...

skati ko le..sbb blog ni kan tpt luah prasaan..kami sbg pembaca bc je pe yg di postkan oleh ko..

self_majesty said...

xde la..
saje tanye,,
betul ckp cik icah tu..
kdg2 wat tu cam xsedar je..
upe2nye da pnjg lebar..
haha
tp time kaseh la kpd anda sume yg
setie gak bersengkang mate menghadap
monitor tu mmbce post yg pnjg2 tu ek..
jgn smpi kne computer-visual symdrome suda..
hehehe