Thursday, April 14, 2011

ultraman taro patah tanduk lawan raksasa mulut macam tenuk..

sekarang.. jam menunjukkan pukul 8.44 am...

dan sampai sekarang ak belom sempat tido lagi.. gile sebok kan.. haha.. yela orang-kuat-setadi.. setadi la sangat kan.. hahaha..

mane nak tido weh.. da pekene air nescape ais kafe tadi.. gle kaw punye.. da jadi rutin da sekarang.. setiap pagi akan bersarapan dahulu sebelum meneruskan aktiviti harian.. baru ade tenage! cewah.. hahaha..

dan arini ak ditemani oleh enche. shakawi a.k.a shapawie ex-kmns, aku adalah daos ngan adek kesayangan shakawi, dinie haiqal suke blaja.. haha amek ko sume name fesbok ak bagi ko.. kalo rase berminat tu add la eh.. haha..

kat meja neh ade belambak note kualiti air.. tolak yang ak target x masok (malas nak bace sebenarnye tebal sangat.....) ade 9 note.. dan 4 daripade nye note-wajib-hapal..

bese la note dr.sham.. soklan yg pelek2 nye ditanye nye nati.. haishhh rase nak cubit2 perut dye yg bunchettt tuh.. x padan ngan debol... grrrr.. opppss termengutuk lecturer plak kat sini.. bukan ape.. geram! tiap kali abes exam subjek dye mesti ak macam nk kene migrain.. otak neh jadi penat sangat sebab kene pakse mengingat.. bukan sebab x study ke ape.. tapi ape yang die tanye tu tersangat la menyeluruh.. boleh kate kalo ko x hapal note2 dye jangan harap la ko nak score..

dulu mase first time jawab paper dye dapat D kot ak.. paling corot kot dalam kelas.. seyes x puas ati la kan.. ape lagi teros lepas kelas teros jumpe dye.. bincang punye bincang.. dye kasi tengok balek ketas jawapan.. mak aiii.. patot ar dapat D.. soklan esei die kasi 0... bukan cipot...

da tahap vontot da.. kosong..ilek.. zero.. hahahah..

semalam baru dapat surat invitation dari National of Taiwan Univ. tu.. rase lega sket.. ade cahye sinar kami akan dapat tempat berlatihan industri.. kalo tak haru biru je.. macam takde siape nak amek tahu.. kene setelkan pasal urusan permohonan perbelanjaan dari UKM.. surat approval dari INTERNATIONAL AFFAIR.. dan macam-macam lagi.. yang ak seyes x familiar kat mane tempat2 tersebut.. ak macam da dapat vision lepas exam neh berulang-alik lagi la ak ke bangi.. perghh... seyes paling tak suke di dunie... rase macam tahi je ulang-alik bangi tu.. seyes jaoh weh.. bosan2!!

lantak ar.. tu lepas exam-punye-citer.. meh pokus note neh dulu... ASAS KIMIA AIR 3.. huhuhu.



WISH ME LUCK FOR MY WATER QUALITY EXAM PAPER TOMORROW.. =)

chayok2~~

2 comments:

DanieL AdiE said...

Study2!

nas aliff said...

haha..
masala nye malas bro~ kah3