Friday, October 22, 2010

a man who lives in his yaadein~

hari yang agak sunyi.. agak la.. maybe hari aku sunyi tanpa hiruk pikuk suara kiren.. hak2.. dia da chow balek rumah dia.. chaie plak macam biasa la.. automaticly jadi waras sedikit dari biasa.. semalam x sehat.. biarlah aku takmo kacao dia..

alhamdulilah.. walaopon diselubungi dengan perasaan malas.. MySpace ade gak la hari aku terisi dengan study.. ade gak la note aku yang terusik.. sambil2 layan drama korea baru.. personal taste.. x lame baru.. cume aku je yg baru mau tengok.. ramai yg kate best!



dapat abes gak la 2 episod hari ni.. haha sempat pulak kan.. tiba-tiba aku rase tergerak pulak nak bace entry2 awal aku dulu dalam laman sesawang neh.. hak2.. aku mulakan ceritera blog neh dengan "hari2 hujan" aku.. MySpace almost sume post2 bernada sayu je.. hak2.. entah ape la yang aku nak sedehkan sangat kan.. kadang-kadang buat aku rase nak tergelak gak bile bace balek ape yang aku mengarotkan tuh.. hehe..

aku da start tulih blog2 neh sejak dari first year lagi.. dan sepanjang tempoh itu, aku secara keseluruhannya berpuas hati dengan ape yang aku tulih kat sini.. bile bace balek, aku dapat rase ape perasaan yang aku alami time tuh.. haha.. bese la aku ngan mende2 sentimental neh kan.. hak3..

aku akan harap.. aku boleh trus menulis blog aku nie sampai bila2.. aku harap ape yang tertulis dalam nie akan menjadi bukti segala pahit manis masam masin yang aku hadapi selama aku bergelar sebagai manusia yang mampu berfikir ini..MySpace aku nak pada masa hadapan nanti , apa yang tertulis kat sini sedikit sebanyak akan memberi gambaran tentang siapa aku yang kamu semua kenali sepanjang ini..

okeh tu je nak merepek setakat neh.. choow! MySpace

2 comments:

SyUhAdA said...

citer korea tu mmg bes...
dah tgk aritu..

nas aliff said...

yeke..
baru je tengok neh..
not bad ar~