Thursday, April 8, 2010

SEBUAH KESAH CINTA MONYET TERAGUNG...

Salam....

Hehe..seme org tentunya pernah bcinta kan? Mgkin 2 kali, 3 kali, 12 kali atau lebih byk...aku tak banyak pengalaman cinta. Mmg xde pon..hehehe...
.. kesah yg aku nk goreng pasneh juge same seperti entry2 sblm neh.. xde kene mengena ngan penulis k.. harap maklom~

alkisahnye pon bermule~



A mula jatuh cinta masa berumo 15 tahun. haha...Masa tu form 3 di Sek Men X... Budak2 lagi kan...


Masa di sekolah menengah, A memang top 3 dalam kelas. Kalau bukan no 1, no 2..klu bkn no 2..mesti no 3. Tapi A memang tak femes pun masa tu sebab A ni jenis org yang pemalu. Mmg segan giler ngan org pempuan. Mcm mana org pemalu boleh jatuh cinta erk??


Masa form 3, A jatuh cinta dgn sorg awek ni. Masa percubaan PMR, A dapat tempat pertama. Dia mendapat tempat kedua. Dia mmg budak bijak..geliga giler. hehe.


Start bulan 6 lagi A dah jatuh cinta ngan dia. Tapi A malu nak bgtau. Tak tahu mcm mana boleh jatuh cinta ngan dia. Padahal dah tggal sekelas sejak form 1. Sebelum tu takde pulak rasa2 'aneh' itu..hehe.


Sehinggalah bulan 10, A berusaha nak beritahu isi hati A . Tapi tak jadi2 jgk...A segan. Selama 4 bulan tu, A hanya mampu melihat saja. A selalu lihat dia. A tahu dia perasan yg A selalu lihat dia. Setiap kali A lihat dia, dia akan lihat A balik...dan MEREKA bertentang mata. =)


Akhirnya...A nekad. Lagipun hari itu adalah hari terakhir peperiksaan PMR. A masih ingat..hari tu hari last dan exam kertas sejarah. Habis jer exam, A tunggu dia di parking motor.


Lama jugak tunggu dia...akhirnya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bersambong~


NANTIKAN SAMBUNGAN NYE PADE ENTRY AKAN DTG.. HIHIHI

8 comments:

~iceq~ said...

cis~
bersambung pula..sje je an nk wat org tertunggu2..:P

nas aliff said...

hehehe..
tggu2 ke..

syima said...

bile bace part bersambung..rase cam nk sepak2 je...ceitt!!

p/s: nape ade word 'SAYE' dlm tuh? hahaha...kantoi!!! :D

nas aliff said...

adoii..
kantoi pulakkk..
salu mcm neh~
haih..

cintahati said...

adeees...

cik iceq n syima...
jom...sekeh2 pale...

exited gile nak tau ni..
mesti budak tu failed pmr..hoho..kejam2..erk..nas lagi??haha..

ape lah...

suka bce blogmu..wlupun kekdg merepek..
tp terasa mcm dekat je...

eh..pnjg lg komenku ini..

faramira said...

iskkk dak nie.....

ade sambungan pulokkk~

huhuuh

nas aliff said...

hahah..
adeyh..
sume cam nk taw je kesudahan kesah
neh..
tp sggup la nk cite..
huhuhu

syima said...

hahaha..kantoi. kamoo rupenye..:D