Friday, April 23, 2010

NAFSUNYA POMPUAN PADE LAKI MONCET!!

teringat aku ketika zaman berpuasa dekat matriks dahulu.. makanan dekat cafe memang macam gampang.. lagi-lagi time sahur.. jujur aku cakap, makanan sahur dekat cafe aku lagi teruk dari makanan kucing.. hahaha..over la tuu!

maka, bila time nak balik rumah, memang excited gila lah.. kalau boleh, nak beritahu dekat semua kawan-kawan dekat rumah

"woi, aku cuti ni.. aku nak balik!!"

biasanya mereka akan jawab macam ni lah..

"lama ke kau cuti? tak payah la lama-lama"

demm.. mereka sepatutnya bersyukur kerana aku nak balik.. bukan senang nak jumpa aku.. SCHA AL YAHYA pun tak dapat jumpa aku.. tapi bila aku nak jumpa dorang, dorang tak excited pula..


biasanya aku balik rumah naik bas transnasiional jek,sebab rumah aku dengan matriks hanye 2 jam jek.. (memang berbaloi-baloi).. ketika di dalam bas pula, aku suka dengar perbualan orang lain.. ada yang mencarut-carut, ada yang mengumpat..

"oi senah, kau tahu tak laki si milah tu nak kawin lain.. ee, lelaki ni nafsu kuat sangat.. tak pernah puas!"

satu hari tu, aku tertarik dengan perbualan dua orang wanita berusia lingkungan 25 tahun.. seorang bernama dila dan seorang lagi farah..

"farah, kau tak mahu kahwin ke? umur kita ni dah semakin meningkat"

si farah menjawab,

"alaa, susah nak jumpa Mr.Right laa.."

dila bertanya lagi..

"macam mana lelaki idaman kau?"

farah menjawab,

"kalau boleh, aku nak yang perutnya buncit.."

dila membalas lagi,

"hahaha, kelakar lah kau.. kenapa nak yang perut buncit?"

farah menjawab,










"sebab lelaki perut buncit ni romantik, lepas itu pandai jaga perasaan kita.."

perempuan tu mesti banyak tonton drama melayu dekat RTM1, seyes! tak pun cerekarama dekat TV3 pada setiap hari sabtu jam 10.00 malam.. tak pasal-pasal aku buncitkan perut aku lepas tu.. tapi tak ada pula siapa-siapa yang mahu masuk meminang.. pewot pon x mo nk moncet2 gak.. kerempeng jer aku tgk.. T___T

okay sekarang, aku nak kira berapa ramai perempuan suka lelaki buncit.. kalau cukup ramai, aku akan buncitkan perut aku.. lepas tu mesti SCHA nk ngurat aku.. (-___-")
hihihi




<------- erkkk.. sanggop ke dik.. oh noooo !!!

32 comments:

sugar said...

hahaha.
please dont.
lepas kawen, confirm buncit.so lepas kawen, mesti isteri akan lagi sayang. eyh?haha.macam2 laa.

sugar2 kapas strawberry said...

huhuhuhu,,,,,,,,,


wlupon umo sy bru 20..tp mcri2 gak jodoh nih ;(

nas aliff said...

sugar~
hakhak..yeke tu..
cam taw2 jek..
hoho

nas aliff said...

sugar kapas strawberry lak..
hehe..
nga mencari ke??
same la.. adeyh!;p

|| nemo mimosh || said...

haha.. actually i like lelaki muncet juge ! =)

nas aliff said...

hohoho..
nmpknye laki2 moncet smkin diburu..
abes la kt laki2 yg kurus neh..huhuh

YucIkA said...
This comment has been removed by the author.
nas aliff said...

hakhak..
pas kawen tu kes le..
(salah istri kalo suami moncet)
hakhak..

tenkiu..dear ngeee~

YucIkA said...

HAHAHA...xleh blah nk llki bncit..lps kawen la br buncit..before kawen xcun ah...
kahkahkah...

btw, already follow u :P

azve3 said...

uiksss....lagi botak lg rumantiss pe~so botakkan kepala anda..ekkekek

mohd khairie said...

perut buncit bley buat bantal sebenarnya....

nas aliff said...

asv3~
da moncet..bontak pulak..
erkkk..cam x snggop jek..
hakhak

nas aliff said...

khairie~
hamboi2..
cam xcukop2 bantal kt uma tu ek..
smpi pewot pon jdk bantal..
hahahahha

abangfaizul said...

SUKEEEEEE... *naek jap market. hahaha

hans said...

buncit melambangkan 3 perkara :-

1)Kekayaan
2)Kebahagiaan
3)Penyakit

nas aliff said...

abgfaizul~
haitt..suke betol dye..
hakhak

nas aliff said...

hans~
bia boncet asal byk dwet ke..
miahahha..
xdpat den nk tlong~

si[jari] telunjuk said...

haha..saya suka yg biasa2 je.. biasa2 cam fahrin ahmad tuh dh la...

:)

nas aliff said...

kalo cam farin tu..
da bkn biase la..
luar bese da tu..
mcm saye..
hakhakhak..

►içéq◄ said...

meh aku masuk meminang ko nk?..cepat2 boncetkn perut!!
:P

nas aliff said...

kalo ko nk pinang aku.
bek aku tayah kn boncet kn pewot..
t owg ingat ko kawen ngan raksase plak..
hahahha

Just_najmiE said...

eww, tak suka lelaki boncet.. tidak tidak!.. (>_<)

singgah ya tuan tanah.. (^^,)

nas aliff said...

najmie..
hahaha..
anda wanita normal..
hahahahhaa

singgah2..jgn x singgah~
hihi

Alynn Notnot said...

euwww gamba last tu geli!!!

ir MASh said...

xske mamat buncit.nt pas kahwin nt konfem buncit.huhuu

nas aliff said...

hehehe..sbb tu kene jage tol2.
jgn kasi dye tambah nasik byk sgt..
pastu suh gi gym..
hakhak

ir MASh said...

sbb org ckp,ble suami 2 buncit mkn ny rumahtangga bahaya...kl tkt gak buncit,jgn kerja kt tmpt ade air-cond..huhuhu

nas aliff said...

haha..
suh diowg keje contract wat uma..
genti salu fit..
hakhak..
mcm aku xkn kawen jer,,hoho

LUKISAN PENA said...

terpaksa bertahan untuk buncit..
baru setahun bekerja dalam office yang ada aircond....adakah mampu bertahan lagi?

walaupun pompuan suka yang buncit..tai aku tak suka aku buncit

nas aliff said...

hakhak..
aku pon x mo buncit..
x ncem la..
hahahahahha

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Monchet ni ade yg mmg dh semulajadi...so bila hati cantekkk, monchet pon monchet lahhhhh... huhuhu

nas aliff said...

hahahha..
tol2 kalo da ati da suke..
moncet ke botak ke..
ttp encem gak kot..
hoho